Poštovani kupci,

Naše novo prodajno mesto nalazi se na adresi: Dobropoljska 15 (u blizini Autokomande)

radno vreme: od ponedeljka do subote od 9 - 17

Molimo cenjene potrošače da nas kontaktiraju radi dobijanja dodatnih informacija, na sledeće brojeve telefona:

060 6006 702 * 060 6006 701 * 011 265 0002

TAPETE - KATALOG ONLINE

Svi dezeni prikazanih kolekcija tapeta i bordura nalaze se na lageru - zalihama

U saradnji sa raznim kurirskim službama vršimo isporuku paketa na teritoriji Srbije po principu danas za sutra. Plaćanje se vrši pouzećem, tj. pri uručivanju paketa na željenu adresu, a troškovi dostave iznose od 200-350 dinara.

Na lageru imamo preko 5.000 različitih dezena tapeta i bordura, od kojih je više od 500 na popustu! Ovaj sajt je i cenovnik jer je uz svaki dezen istaknuta maloprodajna cena sa PDV-om.

Pri izboru za lager važan nam je odnos cena tapete i njen kvalitet. Ogromna većina tapeta i bordura na zalihama, osim što imaju pristupačne cene, vrhunskog su kvaliteta jer su:

Pregled najvažnijih oznaka možete da pogledate na našoj strani Tapete simboli .

Foto tapete - katalog online

Ukoliko želite da stavite akcenat na deo prostora naglašavanjem dela ili čitavog zida, kao moguće rešenje predlažemo foto-tapete. Efektni motivi različitih dimenzija, uz odgovarajuće osvetljenje, pomažu u stvaranju specifične atmosfere prostora.

Posetite naš sajt posvećen isključivo foto-tapetama!

Foto tapete

Zidni stikeri - katalog online

Jednostavno, brzo i čisto! Ove dekorativne nalepnice su štampane na posebnom samolepljivom filmu i predstavljaju način da bez napora ukrasite deo prostora do koga vam je stalo. Već izrezani motivi se jednostavno skinu sa osnove i zalepe na zid, vrata, deo nameštaja, ...

Posetite naš sajt posvećen isključivo zidnim stikerima!

Zidni stikeri